#IsabellaLöwengrip
Följ
Life & thoughts
oktober 11 2009 at 13:25

Haft bloggen i fyra år

Sitter och skriver på min bok. I och med det så går jag mycket tillbaks i bloggen och letar i arkivet. Min blogg har uppdateras varje dag från jag var 14 år gammal, är inte det fascinerande? Tyvärr är det lite i arkivet som har försvunnit men det är så kul att gå tillbaks. 2006 tycker jag är roligast att läsa, jag utvecklas otroligt under hösten där och mycket är tack vare er läsare. Jag skrev mer öppet då och varje gång jag var ledsen så skickade ni så fina kommentarer att jag blev glad igen. Ni behövdes!

Hittade en bild under december 2006 på mig och Ebba von Sydow. Jag startade ju en kampanj som fick 6000 medlemmar på Playahead som hetter ”Fina Flickor Röker Inte” och Ebba bar en av mina pins som jag hade tryckt upp. Jag var så himla stolt när bilden togs att jag hade den som kampanjbild på sidan 🙂

2006 – Fina flickor röker inte, Ebba bar en sådan pins!

55 Kommentarer

det er alltid morsomt å se tilbake på ting! Bloggen din er kjempe bra:) Du bør være stolt, Bella.

INTE ALLS VARJE DAG FAN VAD DU LJUGER

MODELL, S�NGERSKA, MCBRUD som skriver om allt ifrån vardagssysslor till livslånga problem. Har en cancer sjuk far som jag försöker hjälpa så gott jag kan. Vill hitta fler människor där ute som har någon i sin närhet som också är sjuk i cancer (eller som är sjuk själv), skulle vara så skönt att få prata med någon som känner igen sig och som har gått igenom samma sak som jag upplever just nu..
http://mcjennie.devote.se/

Sofie

”Min blogg har uppdateras varje dag från jag var 14 år gammal”

det stämmer faktiskt inte du hade en bloggpaus. rätt ska vara rätt =)

Alla kommentarer…
Skriv en kommentar
E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *