Helt oseriöst, men bra ändå!

Hej!

Idag har varit en rolig dag, fast lång! Vi började med teori i idrott halv 9 i skolan, sedan hade vi spanska, lunch och sedan lektioner till 17.00. Fast det gjorde så inte mycket för oj vad vi har haft roligt idag, haha! Spanskan med Julia, Jakob och Maurits är alltid kul speciellt nu när Annika har blivit lite tuffare, haha! Lunchen var mysig fast china mat får en verkligen att må illa efteråt, speciellt när det är buffé… Dagen rullade på jag, Alice, Niki och Maria gjorde lite uppvisningar i korridoren haha fast vi var söta. Så mycket internt mellan oss att man snart måste skriva ner allt. Ett team på pa kommer i alla fall, fast det är nog bara vi fyra som kommer förstå, men men det blir kul (som Alice brukar säga). 


Efter skolan så mötte Marcel upp mig och vi
tog en promenad i regnet, alltid mysigt att gå under paraply. Fast det har blivit så kallt nu så idag blev det även polotröja och skinnhandskar. Men jag gillar de så det gör inget 🙂 Efter att vi hade sagt hejdå åkte jag hem, tog en dusch och försökte hitta alla kläder som ligger huller om buller, familjen håller på att bygga om min ”walk in closet” till ett extra rum så just nu har jag ingen plats för kläderna, jobbigt! Ikväll ska jag se Desperate Housewifes med mamma och ha kvälls samtal med Alice <3  Imorgon väntas jobb sedan lunch med tjejerna, sushi sushi sushi! Därefter skola och Muf Norrmalms styrelsefika.

Vi tjejer tycker om att ha läppglans/lypsyl på läpparna helt enkelt, fast Nikis "ultra" är egenligen coolast, haha! Fast eftersom Tobi är ensam kille med att ha Nivea är han bra han med!

Puss och kram! (förlåt för ett oseriöst inlägg:))