Alice tjejmiddag

Hejsan!

Åh vad fort den här helgen gick, önskade att man hade en dag till, vore inte det perfekt?

Igår var en urmysig dag, jag och Marcel låg och tittade på film hela dagen och bara tog det allmänt lugnt, vi åt god laxpaj till lunch. Vid 19 tiden skulle jag möta upp tjejerna (vi är 9, så slipper jag glömma ngn om jag skriver namn) vid Åhléns. När vi möts kommer Alice på att henens plånbok är borta, så vi gick och letade ett tag, tyckte så synd om henne då jag själv vet hur det är när allt är borta! Men men efter det åkte vi till Odenplan när tjejmiddagen skulle vara, jag och Julia köpte sushi medan de andra köpta pizza, till de drack vid vin.

Väl hemma hos Alice var det väldigt trevligt! Alice och jag höll oseriösa tal fast det var mysiga i alla fall, vi pratade, dansade och betedde oss som tjejer brukar göra. Vi hade väldigt roligt 🙂 Efter middagen kom Linda, Paula och Johanna, då drog vi iväg till Götgatan där en fest skulle vara, fast när vi väl kom dit var den i en inreddkällare, helt okej men lite varmt bara eftersom det var rätt så mycket folk, vår käre Tobi var där 😀 Under festens gång, kom väldigt mycket folk fram till mig och berättade om att de gillade min blogg och så, kul att höra! Med tanke på att jag fick höra helt andra saker förra helgen. Även killar sa positiva saker så jag blev jätte glad, tack!Tyvärr så stannade vi inte så jätte länge, utanför så drogs alla tjejer åt olika håll så jag och några till drog till Karlaplan där Marcel och hans vänner var på fest. Lägenheten som festens ägare hade där var otroligt fin!

Det var en stor vindsvåning med inomhuspool. Efter att mina tjejkompisar gick vidare så drog jag och Marcel oss hem.

Lyckad kväll 🙂

Idag så åkte Marcel till jobbet och jag åkte hem och pluggade, har pluggat ända fram tills nu! Som tur så är hydrologo roligt så det har inte gjort så mycket. Ikväll blir det parlamentet och långt varmt bad. Imorgon ska jag jobba från 9 på morgonen, sedan blir det lunch med Alice, Ella och Julia vi ska nog äta Wok, mums! Därefter skola.

Bilder från Alice tjejmiddag, dålig kvalité på bilderna (mörkt), fler kommer senare från Julias mobil eftersom vi bara är några få på de här 🙂