Spansk mat med Marcel ikväll

Hejsan!

Idag mår jag lite bättre, värken i lederna är bättre likaså huvudvärken, bara halsen kvar. Jag är på bättringsvägen i alla fall.
Imorse så tog jag ett bad när jag vaknade, sedan gjorde jag frukost och kröp ihop isängen och åt. Pluggade lite, övade på mitt tal inför min lillebror innan jag gick ut och åt lunch med Alice och Ella, vill få lite frisk luft + att vi behövde göra ett skolarbete på bibloteket.
Efter att vi hade gjort klart det, skulle de iväg. Påväg hem från Kungsholmen till S:t eriksplan där jag bor tog jag en sväng till västermalmsgallerian. Köpte ett par skinnhandskar nu till hösten och en sjal. Kände mig lite bättre efter det!

Nu har jag legat och vilat lite, tittade på Tyra Banks show, hon är så bra! Marcel kommer förbi vid 18 tiden, vi ska gå ut och äta spansk mat, Caliente heter restaurangen. Åt där väldigt ofta när jag var mindre, underbar mat, tapas. Skönt och få klä upp sig lite, men känner sig så ofräsch när man är sjuk, osminkad, håret i en slarvig tofs och mjukiskläder!
Får njuta av stunden med Marcel ikväll, även om jag ska sova hos honom. För att imorgon åker han iväg till Österrike med sin pappa över helgen. Tråkigt att ligga hemma själv när man är sjuk. Får hyra massor av filmer och äta massor av ben&jerrys glass. Är sugen på Cookie dough! 😀

Här är sakerna jag köpte idag, dock är de i helt fel färg (kunde inte hitta bilder på rätt) skinnhandskarna är mörkbruna och sjalen, lila/brun.