Fest hos Milton

Hejsan!

Jag säger bara ojoj vilken bra början på lovet!

Igår som sagt var det fest på gång, Milton som gick i samma skola som jag hade fest.

Fast innan så var det ju ändå VM så killarna ville kolla på det, så jag och Anna, Emelie, Filippa och Ellinor drog dit redan vid 21 tiden.

Fast när vi kom dit var det massor av folk redan då, så kvällen började med att alla satt och kollade fotboll helt enkelt, väldigt kul eftersom att vi var så många.

Fast om man knappt vet något om fotboll som jag, tröttar man rätt fort så efter första halvlek, drog vi igång själva festen med musik och dans!

Sandra och Madde kom även dit efter att jag hade ringt dem, så vår vanliga ?lek? när vi dansade började, den går ut på att alla kör sin eget danssteg, och så står man i ring och sen kör alla den, svårt att förklara men så kul! Vart jag än är så kör jag den, haha.

Folket öste in, nästan bara de som gått 9an med mig i Vasa real men det var kul i alla fall, trodde inte att vissa som var där festade.

På fester så händer alltid masa interna saker vilket vore kul för dem som var där att läsa, fast ni som inte var där skulle ha svårt att förstå något av de, men jag kan berätta att Annas lukt armband blev poppis, jag sa splashed banana över 15 ggr, socker krig blev populärt, Filippas och mitt godis förråd var gott, Johan tittade på vatten, jag trodde iaf att jag kunde en hel snok låt, Annans lapdance för Sandra, jag och Madde försökte hänga på, Chipset var poppis, öl passar till fotboll, 9h var bäst, min blogg var populär och  för att inte glömma den varma gula flaskan?

Kvällen var i alla fall jätte trevlig, men skönt med sömn efteråt!

Idag så mötte jag Sandra så vi har vart och badat idag på Eriksdalsbadet tillsammans med Marcel, Edd och Sebbe, super skönt!

Efteråt gick vi och lunchade.

Ikväll ska min mamma ut med vänner så jag är barnvakt åt Julia!

Dagens skönhetstips!
Eftersom jag är ute i solen hela tiden, (har fått riktigt fin färg) så har jag laddat upp med ett ordentligt sol-kitt! just för att skydda kroppen, men ett lypsyl som skyddar läpparna är självklart, läpparna får bara rynkor av sol, vilket man även får av rökning, usch usch usch!
Så därför köpte jag den här, doftar jätte gott och har spf 25! gör de mjuka också!
Ett tips är att om man ska köpa solskydd, köp det på etos ( kungsgatan) så ingår den här ! 🙂