Sommarlov

Hejsan!

Nu sitter jag här helt nyvaken hemma hos mig, familjen är borta och Marcel duschar här och jag kan inte fatta att det var SKOLAVSLUTNING igår!

Dagen började med att tjejerna i min klass hade bestämt sig för att ses innan och dricka lite, fast jag kom helt för sent och missade allt, fast det gjorde inget, känns lite onödigt att dricka innan skolan..
Vid 10 mötte vi klassen utanför skolan och gick till Gustav Adolf kyrka, där sjöng kören, rektorn och prästen höll tal och max spelade lite, jätte bra!

Efter det så gick vi tillbaka till skolan där vi satte oss i aulan, rektorn delade ut stipendium och skolmärket i form av en brosch:)

Därefter mötte jag hela min familj + Marcel i entrén och gemensamt gick vi upp till klassrummet där vi fick betygen och godis.

Sedan var det dags för en årliga traditionen för 9or nämligen att springa ut.

Så vi stod å led och väntade på vår tur, då började nästan alla tjejer och några killar att gråta, för att det var sista gången.

Jag kunde inte, helt skumt, men jag hade nog inte fattat att det var skolavslutning än.

Vi sprang ut och sedan sa vi hejdå till alla, min familj och Marcel gick sedan och fikade efteråt där vi jag ett par pärlörhängen från mamma och en jättefin rosa tröja av Marcel, tack:D

På kvällen var vi hemma hos mig och grilla och åt jordgubbar, ur bra kväll!

Ikväll blir det fest! Annars är inget planerat, får se hur mycket jag ska blogga under sommarlovet, varje dag blir nog lite jobbigt!

Hejdå Vasa Real! Jensen Norra nästa!