Eurovision song contest!

Hejsan denna regniga söndag!

Den här helgen har varit väldigt bra, har som vanligt bott hos Marcel 🙂
I fredags efter skolan så åkte jag ner till svampen och mötte Marcel och hans kompis Edd, vi fikade lite och sedan gick vi runt och kollade i affärer letade som sagt efter att bra solpuder, men jag blev inte nöjd med de jag såg, hmm, vet ni någon bra?, alla är för mörka för mig.
Efter det så åkte vi iväg och köpte lite "grejer" tills kvällen.
Sedan åkte vi hem till Marcel och åt middag, därefter gjorde vi iordning oss för Sebbe skulle ha lite folk hos sig, 🙂
Hos Sebbe var det helt okej, roligt folk, skön stämming!, efter ett tag när folk hade fått i sig mer så skulle vi göra den klassika " jag har aldrig" leken, fast den gick inge vidare, haha
Senare drog jag och Marcel hem, somnade fort.
På morgonen så drog vi oss länge i sängen, så trötta som vi var!
Men efter en god frukost och varm lång dusch piggnade vi till, för vi skulle till Marcels farmor&farfar.
Det tog ett tag innan vi kom dit, fast när vi var där var det trevligt, va hade med oss chokladbakelser från Gautou, urgoda!
Dem är mysiga hans farföräldrar och åh vad dem älskar Marcel! På kvällen hade vi handlat godis och sånt till Eurovision song contest, de är ju sjävklart att man tittar på det! 🙂 Tyvärr tycker inte jag att finland borde vunnit för jag tycker att det ska vara schlager låtar eftersom det är en schlagerfestival, inte hårdrock.. fast iof så var de kul för vårt grannland!


Carola som jag starkt ogillar, gjorde dock bra ifrån sig, fast larvigt av henne att inte hyllla vinnarna!.


En sak som jag la märke till, var att många tjejartister har knappt på sig någonting, det blir ju bara mindre och mindre plagg för varje gång!, nu stod ju ena tjejen i början med bara underkläder… hallå?.


När det är schalger ska det ju vara pampiga glittriga klänningar eller hur?

Det var min helg det! idag ska jag läsa, plugga och rensa ur min klädkammare, har få¨tt nya hyllor, all plats räcker inte.

Dagens skönhetstips:


 nu när det är sol ( eller nästa iaf) Så måste man skydda sitt hår, annars får man den där slitiga, ovårdade looken då allt trasslar, och det vill vi ju inte!


Så se till och köp en produkt för det!


En som jag kan rekomendera ( faktiskt så var det filippa som gav mig den) så är det sunsilk summer instense, den är orange till utseendet, men vit innuti och doftar kokos! underbart 🙂


Den skyddar mot solstrålarna, och ger håret en fins glas och doft.


Den är billig och kan köpas på tex h&m.